+31(0)680104709

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ons

Twitter

Instagram

De eetwagen Catering

Heeft de ingrediënten voor jouw event! Wij bieden catering voor:

  • Zakelijke events
  • Opnames op locatie
  • Feesten en festivals

Geef aan om hoeveel personen de aanvraag gaat. Graag horen we of gasten allergieën hebben waar we rekening mee kunnen houden.

Kwaliteit in de gewenste kwantiteit met super service

Ons motto dus. We hebben plezier in het werken met verse en mooie ingrediënten. Zorgen dat mensen met een allergie ook weer keuze hebben en mee kunnen genieten. Iedereen met een voldaan gevoel en bevredigd smaakpalet weer weg laten gaan.

Eigen Import

Van smaakmakers, als citroen, olijfolie en oregano tot de verse vis of olijven die we gebruiken worden geïmporteerd uit Italie. Natuurlijk zouden we een kortere weg in kunnen slaan, maar dat doen we niet en zullen we ook nooit gaan doen. Kwaliteit en originaliteit zijn belangrijk voor ons.

Catering

Kleine waarschuwing: wees er snel bij!
Zoals veel van wat we in 2022 doen, is catering ook nog werk aan de weg voor de eetwagen. We hebben ervaring met de bezorgde kantoor lunch tot een speciaal verzorgd menu op een speciaal evenement. Omdat vers voor ons heel belangrijk is hebben we twee dagen nodig om een catering verzoek in te willigen. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan onze catering coördinator een berichtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Catering opties:

1. Ophalen, 5-20 mensen
2. De Eetwagen bezorgt, 5-500 mensen
3. De Eetwagen komt staan
4. De Eetwagen komt staan met tafels, stoelen en foodtainment.

2. De Eetwagen bezorgt, 5-500 mensen

Of het een kleine werklunch is, een enorme meeting met hongerige collega’s, of een netwerkborrel. De eetwagen bezorgt graag haar lunch, hapjes of maaltijden waarvan het water je in de mond loopt. (extra bezorgkosten)

3. De Eetwagen komt staan

Wat is er leuker dan een je eigen foodtruck beleving op locatie? De Eetwagen is een unieke Foodtruck waarin we sterrenwaardige kwaliteit kunnen koken. Het brengt iedereen een voldaan gevoel en bevredigd smaakpalet. We kunnen alles bereiden en serveren vanuit de Eetwagen, maar hebben ook een mobiel fornuis om buiten te koken, of bijvoorbeeld te laten zien hoe wij onze unieke focaccia's maken, kneden en bakken. De bevlogenheid van onze chef koks is inspirerend en smaakmakend ;-) Gasten kunnen zo zien en ruiken wat ze gaan eten. Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een offerte, of bel ons voor een gesprek!

4. De Eetwagen komt staan met tafels, stoelen en foodtainment.

De Eetwagen kan worden ingehuurd voor privé feesten, festivals en corporate evenementen. Een huwelijk of jubileum tot personeelsfeest of product presentatie. Alle evenementen hebben hun eigen mensen en wensen. Wij maken die wensen graag waar. Voor ieder budget is een beleving te bedenken. Onze smaak, service en creativiteit zijn daarvoor de juiste ingrediënten. We kunnen alles bereiden en serveren vanuit de Eetwagen, maar hebben ook een mobiel fornuis om buiten te koken, of bijvoorbeeld te laten zien hoe wij onze uniek foccacia’s maken, kneden en bakken. De bevlogenheid van onze chef koks is inspirerend en smaakmakend ;-) Gasten kunnen zo zien en ruiken wat ze gaan eten. Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een offerte, of bel ons voor een gesprek!

Bel en bestel ! +31(0)653.372.210